OPSTILLINGSMETODEN KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED!

Opstilling i virksomheder er en effektfuld metode, der synliggør de underliggende dynamikker, der kan være tilstede i hverdagen.

Metoden er fagligt funderet og medvirker til at klarlægge de underliggende dynamikker og strukturer i virksomheden.

 

ORGANISATIONSOPSTILLING KAN:

  • Løsne op for fastlåste og destruktive problemstillinger
  • Skabe mulighed for flow og ny forståelse
  • Skabe større engagement
  • Øge kreativiteten – både i privat- og arbejdslivet

Når vi arbejder med Organisationsopstilling kigger vi på virksomheden som helhed og arbejder med virksomhedens “stamtræ” – vi synliggør historien – spørger ind til udviklingen – kulturen og hvor er det svært med samarbejdet.

Hvem har været leder før – hvad har haft indflydelse på virksomhedens indtægt – hvem grundlagde virksomheden – har der været konflikter i de forskellige afdelinger eller mellem medarbejdere?

Vi arbejder hele vejen rundt for finde ind til kernen i den enkelte problemstilling.

 

 

Et eksempel kunne være: Der har været en del fyringer i en virksomhed, og efterfølgende rokeringer på ledelses niveau og medarbejdere har fået nye arbejdsområder. I en af afdelingerne er der samarbejdsproblemer og meget sygfravær. Der er lavet forskellige tiltag for skabe den rette arbejdsstemning, men uden held. Det bliver ved med at vende tilbage – problemerne og fraværet.

Når vi arbejder med denne type udfordringer med metoden Organsationsopstilling – arbejder vi med hele virksomheden og “ser” ind i det der kan være den underliggende årsag til problemerne. Herfra arbejder vi med leder og med medarbejdere til at få informationer omkring deres indsigt og hvordan de oplever udfordringerne – Det er i det samarbejde vi ofte finder nøglen til at få skabt det gode flow igen.

Se nedenstående video, der fortæller hvordan man bruger Organisationsopstillingen.

Kontakt os - hvis du og din virksomhed vil høre mere om, hvad organisationsopstilling kan!

6 + 9 =

Nordahl Academy ApS
Østerstræde 12B
4300  Holbæk

 

Mobil: +45 4076 2512
mail@nordahlacademy.dk
WWW.NORDAHLACADEMY.DK