WORKSHOP FOR UNGE, DER VIL LÆRE UNIKKE REDSKABER?

 

JO YNGRE DU ER, JO NEMMERE ER DET FOR DIG AT IMPLEMENTERE NYE MØNSTRE I DIN HVERDAG!

På workshoppen vil du lære om dine ressourcer og samtidig blive bevidst om dine ubevidste tankemønstre,
som kan begrænse dig i hverdagen.

Du vil blive bevidst om, hvilken indflydelse dine tanker har i hverdagen
– i forhold til dig selv og når du er sammen med andre.

Du vil opnå en hel unik personlig udvikling og lære enkle redskaber, du nemt kan integrere i din hverdag.

 

Jeg havde den fedeste oplevelse, da jeg deltog på unge workshop.

“Jeg fik værktøjer til at vælge de gode tanker frem for de dårlige. Vi arbejdede med opstillingsmetoden, der gjorde, at jeg fik et indblik i, hvordan mit forhold til mine kompetencer og crap (negative tanker) var i forhold til hinanden og til mig.
Det er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv!
Hermed de varmeste anbefalinger til Nordahl Academy.”

Kram fra Mathilde

KAN DU SIGE JA TIL FØLGENDE?

Jeg vil gerne lære at:

  • kende mine indre værdier.
  • lytte til min intuition.
  • prioritere mig selv med god samvittighed.
  • kunne sige fra i forhold til andre.
  • give mere nærvær til mig, så det føles godt.
  • leve op til mine egne krav istedet for andres.
  • være ligeglad med, hvad andre tænker.
  • målsætte min fremtid.
Dato: Pt. ingen planlagte datoer

Tidspunkt: Kl. 16.00 – 21.00 

Medbring: Egen aftensmad

Pris: 325,00 kr.

Det kan virke rigtig grænseoverskridende at være sammen med andre unge, som du aldrig har mødt.
Min erfaring er, at når vi først er samlet og starter snakken, så får vi skabt en rum, hvor alle har det godt.

Vi kommer også til at grine og sammen opdage, at vi alle mere eller mindre har de samme tanker, der kan forhindre os i at være glade i hverdagen.

Du behøver ikke have nogle speciellle udfordringer – bare du har lyst til at opleve en dag, hvor du vil få masser af inspiration med dig, som du kan bruge på din måde i hverdagen.

Du vil også få et indblik i, hvad hjertet er i stand til. Her vil jeg dele min viden omkring den seneste forskning omkring personlig udvikling fra konferencen Science and Spirituality i Canada, hvor jeg deltog i juni måned.

Efter mange år med succesfulde workshops og uddannelser for 25+, har jeg igen skræddersyet en workshop, hvor unge fra 16-25 år kan komme og afprøve en familieopstilling, blive bevidst om familiemønster samt blive afprøvet i en masse teknikker, alle med formål i at lære de unge at mærke sig selv på en helt ny måde.

Inden for de seneste 10 år har jeg arbejdet meget intenst med unge. Jeg gør det med PAF i skolen, hvor børn helt fra 0-klasse lærer simple teknikker til at blive bedre til at mærke efter og kommunikere med deres klassekammerater.

Jeg kan se resultater på min egne døtre, hvor meget det har hjulpet dem i mange situationer, hvor mine enkle teknikker til at mærke sig selv, har givet dem en helt ny ro – og det er nu noget de gør HELT af dem selv på rutine, da det er blevet integreret i deres tankemønstre.

Der er ikke noget, jeg elsker mere end at arbejde og hjælpe unge mennesker, da det giver dem en livsgave i så ung en alder.

Håber på at se dig på workshoppen.

Mange hilsner

Mette Nordahl

Nordahl Academy ApS
Østerstræde 12B
4300  Holbæk

Mobil: +45 4076 2512
Kontakt: mail@nordahlacademy.dk
WWW.NORDAHLACADEMY.DK